Uw bedrijf partner van Plan België

Uw bedrijf partner van Plan België: een investering in een betere toekomst

Bedrijven hebben steeds meer oog voor de wereld om zich heen. Ze voelen zich betrokken bij wat beweegt in de maatschappij en willen er openlijk een rol in spelen. Geen wonder. Stakeholders, klanten én potentiële medewerkers hechten meer en meer belang aan de reputatie van bedrijven. Ze zijn goed geïnformeerd en verwachten concreet engagement.

Inspiratie voor uw beleid rond Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

 

Plan België. Een mooi verhaal voor uw bedrijf.

Partner worden van Plan België betekent meer voor uw bedrijf dan het louter steunen van een goed doel. Waarom?

  • Het welzijn van kinderen is universeel en laat niemand onberoerd.
  • Een samenwerking met Plan België is niet zomaar een verklaring op papier. Uw steun gaat naar tastbare, duurzame programma’s voor kinderen in het Zuiden. In dorpen en gemeenschappen waar Plan met beide voeten aanwezig is.
  • Uw partnerschap met Plan België onderstreept de kernwaarden en visie van uw bedrijf. Voor uzelf, uw medewerkers én voor uw klanten.
  • Elk engagement wordt bij Plan op maat samengesteld naargelang de visie en de keuzes van uw bedrijf. Plan reikt u concrete & creatieve ideeën aan die perfect aansluiten bij uw bedrijf.
  • Plan bezorgt u regelmatig updates uit het gebied waar uw steun naartoe gaat. De kleurrijke foto’s en verhalen deelt u met met uw klanten en medewerkers. Uw steun krijgt een gezicht, uw imago een boost. Wist u dat u de projecten die u steunt ook daadwerkelijk kan gaan bezoeken?
  • Uw bedrijf krijgt dankzij Plan België de nodige extra visibiliteit. Onze 40.000 Plan Ouders en donateurs, we noemen hen gerust onze ambassadeurs, blijven op de hoogte via onze communicatiekanalen. De bekendste ambassadeurs onder hen zijn zanger Koen Wauters, wielrenner Philippe Gilbert en actrice Marie Gillain.
  • Er zijn tal van manieren om met Plan samen te werken: van structurele projectsteun tot een sportieve teambuilding, van het steunen van een Plan Kind tot het kiezen voor Plan-relatiegeschenken. Hier vindt u alle opties op een rij.

Zo wordt u partner Bekijk onze partners

Psst! Ook daarom wordt u partner van Plan.

  • 71 tot 94 % van de consumenten verkiest een product dat geassocieerd is met een goed doel indien prijs en kwaliteit dezelfde zijn. Ook uw klant ziet zijn visie en waarden versterkt wanneer hij uw producten verkiest boven die van de concurrent.
  • 75 tot 80 % van de werknemers werkt liever en gemotiveerder voor een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt. Bedrijven die een goed doel steunen, trekken dus de beste en meest competente arbeidskrachten aan.