Hans tapt moppen voor meisjesrechten tijdens de Warmste Week

Ook een idee voor een leuke actie ten voordele van Plan International België? Registreer je vandaag nog
Wanneer? 
Maandag 11 september 2017

Eind december is het weer zover. Dan start de warmste week van Studio Brussel. Duizenden zetten zich in voor het goede doel. Eentje uit die duizend, is Hans. Hans is Plan Ouder. Ter gelegenheid van de Warmste Week wilde Hans iets extra doen. Hij is er al vroeg bij en legt momenteel de laatste hand aan zijn eenmansshow.

Ik kwam op het idee van een moppenavond met een vleugje cabaret. De Warmste Week is een leuk moment om iets op touw te zetten.  Mijn show “Moppen in De Keyzer” is volledig af. Best wel wat werk want een optreden duurt ongeveer 2x 45 minuten. Momenteel ben ik op sponsorjacht maar ik kijk alvast uit naar eind december.”

Mensen kunnen komen kijken én meelachen met “Moppen in De Keyzer” op 19 en 21 december in de mooie oude cinemazaal van Lichtervelde.

Heb je zelf een origineel idee of zin om opnieuw mee te doen met de Warmste Week ten voordele van meisjesrechten? Veil je fancy zelfgemaakte kunst, bak koekjes of organiseer een kerstlichtjes-sponsorrun… Niets is te gek. Registreer je actie vandaag nog en samen maken we er de warmste editie tot nu toe van.

Registreer je actie

Registreer je actie vandaag nog en samen maken we er de warmste editie tot nu toe van.