Festivalzomer: kom op voor meisjesrechten met Plan België

Onze vrijwilligers in actie op het festival Solidarités in Namen
Wanneer? 
Maandag 15 mei 2017

Deze zomer nodigt Plan België je uit om van de goede sfeer op de Belgische zomerfestivals te komen proeven. Onze vrijwilligers zijn alvast van de partij en laten je kennismaken met onze campagne "Unlock the Power of Girls" op onder andere het Sfinx Festival in Antwerpen en Pukkelpop (Kiewit).

Benieuwd wat zij voor jou in petto hebben? Kom onze vrijwilligers opzoeken op één van de festivals.

Unlock the Power of Girls

Elke dag worden meisjes gediscrimineerd, gewoon omdat ze een meisje zijn. Ze krijgen minder kansen, mogen niet naar school, worden uitgehuwelijkt, uitgebuit of besneden.

Met onze actie "Unlock the Power of Girls", leer je hoe meisjes wereldwijd de sleutels tot hun toekomst in handen nemen. Hoe ze kansen grijpen om te leren, de leiding te nemen, zelf over hun leven te beslissen en uiteindelijk ook te groeien. Hoe ze vechten tegen uitbuiting, niet naar school mogen, een kindhuwelijk, besnijdenis… Tegen discriminatie dus, enkel en alleen omdat ze een meisje zijn.

Ontdek onze actie en draag je engagement voor meisjesrechten uit met onze kleurrijke tatoeages. Deel je foto met vrienden en familie met de hashtag #unlockthepowerofgirls op Facebook, Twitter en Instagram!

Blijf op de hoogte van onze acties voor meisjes

 

De zomertournée van Plan België

Tot binnenkort!

Ontmoet deze zomer onze vrijwilligers op de festivalweide. Foto: Plan/Loïc Delvaulx
Steun de campagne "Unlock the Power of Girls" met deze tattoo