Laat je sponsoren, of sponsor een vriend in het Plan Run Team

Het Plan Run Team loopt voor het goede doel

Loop je binnenkort mee met het Plan Run Team, tijdens één van de Urban Trails? Wat dacht je van een extra uitdaging? Geef je deelname een extra-sportief kantje en laat je sponsoren door vrienden en familie! Als je zelf niet kan meelopen, kan je bijvoorbeeld een sportieve vriend of vriendin sponsoren. Of misschien wil je het hele Run Team wel een duwtje in de rug geven? Elke gift is welkom, groot of klein. De opbrengst gaat naar onze projecten voor meisjes.

Steun het Plan Run Team

In 2017 lanceert Plan België een uniek superplan om alle lopers aan te moedigen om zich te laten sponsoren. De opbrengst gaat integraal naar de meisjesprojecten van Plan. Kan je niet deelnemen aan de loopwedstrijd, maar wil je graag je steentje bijdragen? Dat kan zeker! Help een vriend naar de finish door een kleine bijdrage te doneren op deze pagina. Als deelnemer of als supporter, iedereen kan helpen om meisjes te laten uitgroeien tot sterke vrouwen.

Ik steun de actie van het Plan Run Team

 

Ik lanceer mijn eigen actie

Hoe kan je je laten sponsoren? Heel simpel, via ons nieuw online platform Superplan. Als organisator van je actie, heb je een eigen overzichtspagina met de namen van je sponsors, de berichtjes en het bedrag dat je al bereikt hebt. Geen gedoe meer met envelopjes, alles verloopt online waardoor jij je kan concentreren op je sportprestatie! De link naar je pagina is makkelijk te delen in een mail of via social media kan je sharen met slechts 1 druk op de knop. Bekijk onderstaand filmpje voor meer informatie.

Start to #superplan in 3 stappen!

  • Klik op 'Start een actie'.
  • Kies zelf de naam van je actie en het bedrag dat je wil inzamelen. Voeg foto's toe en geef een woordje uitleg over je actie.
  • Deel je actie via Facebook of e-mail. Je vrienden bepalen zelf hoeveel ze geven. En ze kunnen een berichtje achterlaten op je actiepagina.

Meer weten?

Geef je deelname aan de Urban Trail een extrasportief kantje en laat je sponsoren, of sponsor een vriend. De opbrengst wordt geïnvesteerd in onderwijs voor meisjes. Copyright: Kevin Van Looy