Corporate steun & samenwerking

Steun Plan België met uw team of bedrijf !

Ook uw team of bedrijf kan zich inzetten voor kinderen en hun gemeenschap in het Zuiden. Kinderen zijn de toekomst, en met Plan België als partner kiest u resoluut voor de toekomst! Bekijk hier het overzicht met corporate partners van Plan België.

Er zijn verschillende manieren om Plan België te steunen:

Projectsteun

Investeert u mee in een concreet project in het Zuiden?

Samen met Plan kan u op een doelgerichte manier een concreet en tastbaar project ondersteunen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika. U kunt ook kiezen om een specifiek thema te ondersteunen, zoals onderwijs, gezondheidszorg of toegang tot drinkwater. Stuk voor stuk projecten die honderden kinderen op weg helpen naar een betere toekomst!

Enkele manieren om de projecten van Plan te steunen:

  • Cause-related marketing: schenk één van uw diensten of een deel van de opbrengst van een bepaald product aan Plan België.
  • Gift: start een structurele gift of schenk een éénmalig bedrag aan Plan.

Uw team in actie voor het goede doel

Sportieve teambuilding

De Urban Trail - een loopwedstrijd doorheen enkele van onze mooiste steden - is dé geknipte sportieve uitdaging voor uw werknemers of collega's. Goed voor de gezondheid en de sfeer op de werkvloer!

Een actie of evenement ten voordele van Plan België

Organiseert uw team een jaarlijkse actie of evenement voor het goede doel (quiz, galabal, veiling,...)? Met de opbrengst kan u tientallen kinderen op weg helpen naar een betere toekomst!

Eventsponsoring

Sponsor een event van Plan

Plan België is steeds op zoek naar bedrijven die bepaalde events willen sponsoren (financieel, met knowhow of in natura). Geïnteresseerd?

Operationele sponsoring

Steun Plan met een product of dienst

Dankzij uw onmisbare steun en knowhow slagen we erin onze werkingskosten te reduceren. Op die manier kunnen we meer investeren in projecten in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

Andere manieren om Plan België te steunen

  • met een Plan Ouderschap, eventueel samen met het hele bedrijfsteam
  • via een Plan Cadeau tijdens de eindejaarsperiode, voor al uw werknemers of zakelijke contacten

Heeft u andere voorstellen of concrete ideeën?

Graag bekijken we met u wat de mogelijkheden zijn, en hoe onze tegenprestatie er precies zal uitzien - bijvoorbeeld via extra promotie onze website, Facebook-pagina of ons driemaandelijkse magazine.

Neem gerust contact op met Juliette Cauwe (Account Corporate Partnerships & Major Donors), via Juliette [dot] cauweatplanbelgie [dot] be of via 0490 57 57 20.

 

Plan Belgë Project in de Filipijnen rond water
Urban Trail in Brugge en Gent
Galabal en veiling wk-truien Philippe Gilbert
Je team of bedrijf kan Plan ouder worden!

Agenda

26/09/2014 - 20:30
Plopsa theater, De Panne
27/09/2014 - 21:30
Stadsfeestzaal, Aarschot
grafiek verdeling inkomsten plan belgie 2012-2013
BE84 0000 0001 5659

Wie Plan België steunt, investeert in gezondheid, bescherming en opleiding van de meest kwetsbare kinderen in het Zuiden.

Lees er alles over in het jaarverslag of onze financiën.